torsdag 10 februari 2011

Lill trollet!

Åh vad hon har blivit bråkig. Bara byta blöja är en kamp. Men hon är riktigt söt när hon sover. Då ligger hon med öppen mun, men snarkar gör hon inte. Men det gjorde hon när hon var nyfödd. Det var lite gulligt tills sambon kom hem på helgerna och snarkade han med. Då var det inte gulligt längre, för då låg jag vaken och hade en på varsin sida som snarkade. Hua!

Idag smakade hon på rödspätta med potatis, det var väl sisodär. Sen fick hon lite päronpure till efterrätt, det var mer populärt så klart! Sen vi började med vällingen så vaknar hon fler ggr under natten!? Trodde hon skulle sova mer men det blev totalt tvärs emot. Vad hände liksom!!?? Eller är det nån fas hon går igenom? Väldigt mammig har hon blivit, lite halv drygt ibland. Konstiga ljud med tungan har hon börjat med och svänga med armen som en tok också. Riktigt rolig är hon. Men just nu är hon på riktigt piss humör! Men nu när hon fick mat så blev hon glad igen, det är bra man kan glädja.

Nu har jag ändrat i inställningarna, så om nån vill eller har lust så kan nu vem som helst kommentera.
Men var snälla. Please!
Idag är det väl Sveriges värsta bilförare, så det ska man väl titta på. Känna att man iallafall kan köra lite bil. Ta sig en kopp kaffe på det. Åh snart är det helg. Jippii!! Då kommer Ida och Erik! Då ska vi hälsa på ute i Nyhammar. Det ska bli så trevligt. Nä fortsatt trevlig kväll allihopa!


Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar